Orma d.o.o. Gradačac

Dobro došli na stranice firme ORMA d.o.o. , ovlaštenog zastupnika firmi CAJHEN i WALTER koje se bave proizvodnjom reznih alata.
Sjedište naše firme je u Gradačcu u ulici Josipa Šibera broj 3. Možete nas kontaktirati:

Mob:+387 61 650 473
Tel/Fax: +387 35 81 88 85
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cajhen - Rezni alati

Cajhen proizvodi visoko-precizne rezne alate, što uključuje proizvodnju hartmetal, PCD i PCBN reznih alata kao i presvlačenje svih vrsta reznih alata.

Dok standardni asortiman obuhvaća 6% naše proizvodnje, najveći dio proizvodnje su specijalni (nestandardni) rezni alati napravljeni po narudžbi individualnih kupaca. Takvi alati omogućavaju našim kupcima maksimalno optimiziranje obrade.

U našu proizvodnju spadaju pored burgija i glodala također stepenaste burgije, razvrtači, profilska glodala i burgije, PCD i PCBN glodala i burgije te čeljusti.

Kao dio naše integrirane ponude pružamo servisiranje proizvoda pri čemu se rezni alati obnavljaju zaoštravanjem cijele površine i presvlačenjem.

Walter

Pružiti izuzetne alate u pravo vrijeme na pravom mjestu -  tako se definišu Best Practices. Danas se svugdje teži pojednostavljenju. Firme iz cijelog svijeta bježe od toga da surađuju sa više različitih dobavljača koji se dobro razumiju samo u jednu stvar. Umjesto toga, oni daju prednost jednom dobavljaču sa sveobuhvatan asortimanom proizvoda. Uz pravo rješenje koje je prilagođeno specifičnim proizvodnim zahtjevima danas se ostvaruje konkurentna prednost.


Spajanjem vještina u tokarenju, glodanju, bušenju i urezivanje navoja, WALTER je postavio nove standarde rezanja. Na ovoj razini kvalitete i preciznosti WALTER je bez konkurencije. I zadnje ali ne manje važno,WALTER ima takvu prisutnost na tržištu koja mu omogućava provedbu klijentsko-orijentisane strategije na globalnoj razini.

 

- Struganje
- Bušenje
- Glodanje
- Urezivanje navoja
- Razvrtanje
- Odsijecanje

Novosti

Orma d.o.o. Gradačac

31.05.2011

Dobro došli na stranice firme ORMA d.o.o. , ovlaštenog zastupnika firmi CAJHEN i WALTER koje se

Orma d.o.o.

Edin Ejubović, dipl.inž.maš.
Direktor
Josipa Šibera 3, 76250 Gradačac Bosna i Hercegovina

Tel: +387 35 818 885
Fax: +387 35 818 885
Mob:+387 61 650 473
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

orodja3.png